Frank Ashton

Frank Ashton is nog steeds “still going” gezien reacties na The Voice Senior Nederland In 1972 maakte het publiek voor het eerst kennis met Frank Ashton. Hij scoorde een hit met het nu nog steeds populaire nummer “Hey Monique”. In 1986, al meer dan 30 jaar geleden, won Frank Ashton de SoundmixShow won met het nummer Reno van Tony Christie. Nadien was de Tilburgse zanger jarenlang niet weg te denken uit de Nederlandse entertainmentwereld.
Scoorde bescheiden hitjes met “Let Your Sun Shine” met Mariska van Kolck, “Lonely Town”, “Remember the Good Times” en “The Roses ain’t growing any more”.
Daarna bleef het een tijdje stil tot dit jaar The Voice Senior voorbij kwam en Frank Ashton door wist te dringen tot de 2e ronde. Veel mensen in Nederland kende de zanger nog. Ietsje ouder maar nog steeds een prachtige stem.

De gedachte was om op platengebied iets te gaan doen. Het resultaat werd een Nederlandstalig nummer getiteld “Romantica”. Als bewijs dat Frank Ashton “still going” is en nog steeds garant staat voor puike optredens met een repertoire dat bij velen aanslaat. “Romantica” heeft Frank zelf voorzien van een tekst en is opgenomen in de Damen studio te Den Bosch. Echter het Nederlands genre bleek hem niet zo goed te passen, waardoor hij bij een optreden voornamelijk nummers ten gehore brengt van Cliff Richard, Tom Jones, Engelbert Humperdinck. 

Wil je een informatie voor een optreden van Frank Ashton vul dan het contactformulier in. 
Frank Ashton is ook te boeken als duo met Ad Damen als zanger, toetsenist, gitarist.